A Duna partján található hangulatos Tromos Étterem évtizedek óta a hét minden napján várja kedves vendégeit!

Party service

Catering

Házias konyhánk hazai szakács mesterek igyekezetét dicséri. A rendezvényeinken, állófogadásainkon és a gálavacsoráainkon mi megvalósítjuk az Önök elképzelését, amit a legkedvezőbb áron és legjobb minőségben nyújtunk minden vendégünk számára.

Esküvő

Évek óta lagzikat rendezünk, akár helyszíni polgári ceremóniával egybekötve. Kisebb létszámú, de akár nagyobb létszámú vendégsereggel, az alkalomhoz illő, fergeteges hangulat biztosítása mellett. Nemcsak ötleteinkkel és tapasztalatainkkal segítjük a párokat, hanem az ő egyéni elképzeléseikkel, elvárásaikkal is színesítjük, így biztosítva a feledhetetlen napot számukra. Szolgáltatásaink eddig is bizonyították, hogy ne csak a pároknak maradjon örök emlék az esküvő, hanem minden résztvevő számára felejthetetlen legyen.

Vállalati tréning

Egy vagy akár több napos tréningeket ajánlunk, külső és belső helyszínnel, teljes ellátással, technikai felszereléssel rendezvénytermeinkben. Konferenciákhoz és vállalati szakmai programokhoz catering ellátást tudunk biztosítani létszám korlát nélkül.

Bálok szervezése

Nagy tapasztalatunk van bálok szervezésében is egyaránt, amely a névnapi, a farsangi, a szilveszteri mulatságainkat, a pompás étel választék mellett, élő zene, karaoke show vagy disco teszi még hangulatosabbá.

Álló és üllő fogadások lebonyolítása

Az egyszerű és az egyedi igények által elkészített menük összeállításával segítünk kialakítani és teljesíteni a megrendelők igényeit, mind az ételek, mind az italok tekintetében egyaránt.

Családi rendezvények, gyerekzsúrtól az aranylakodalomig

A gyerekzsúrok egyre népszerűbbek, ahol fontos a hangulatosság mellett, hogy biztonságos környezetben történhessen is meg. Születésnapi partyk, névnapi rendezvények, eljegyzések, házassági évfordulók, érettségi bankettek megszervezésében is állunk az Önök rendelkezéseire.